Sant Cugat s'imposa en tres categories del MegaMàster VISaVIS de pàdel amateur

Els campions de 3a categoria / Font: VISaVIS

Altres

Publicat el 27/gen/15 per Carme Reverte

Els representants santcugatencs han estat els campions de 2a categoria femenina i 3a, tant masculina com femenina, del MegaMàster VISaVIS de pàdel amateur, una prova que aplega els campions del rànquing de Granollers, Sant Cugat, Terrassa i Maresme. El MegaMàster s'ha disputat fins diumenge a Vilanova del Vallès amb la participació de 90 jugadors i jugadores.

Les instal·lacions del VIP-Vilanova Indoor Pàdel han acollit la prova amb què VISaVISA posa punt final al circuit 2014 i decideix els campions absoluts de les diferents categories. Les jugadores santcugatenques han dominat la 2a categoria. Sedes Buxó i Noelia Gómez s'han imposat en la final a les terrassenques Judith i Ruth Esteban.

En la 3a categoria el domini també ha correspost a les parelles santcugatenques tant masculines com femenines. Joan Antón Olivé i Carlos Gironella i Marta Cuesta i Rosa Maria Soriano han guanyat les seves respectives finals a les parelles Pedro Gónzalez i Manuel Valero (Granollers) i Gemma Pascual i Natàlia Vergé (Maresme) respectivament.

L'edició de 2015 començarà amb l'Open Ciutat de Granollers, del 21 al 28 de febrer a les instal·lacions del Crack Sports Club.