La 2a jornada del curs d'Iniciació Esportiva se centrarà en els esports individuals


  • Comparteix:

Les arts marcials també hi seran presents / Font: OMET

Les arts marcials també hi seran presents / Font: OMET

Els esports individuals protagonitzaran aquest dissabte la 2a jornada del curs d'Iniciació Esportiva, que tindrà lloc al pavelló de Valldoreix a partir de tres quarts d'onze del matí. L'activitat està adreçada als 190 nens i nenes de P5 i primer de primària inscrits, que es podran atansar al món de l'esport de forma lúdica i adaptada a la seva edat. La jornada, organitzada per l'Oficina Municipal d'esport per a Tothom (OMET), tindrà la participació de 13 centres escolars de la ciutat.

La segona de les quatre jornades previstes per aquest curs centrarà el treball en aquells aspectes motrius propis dels esports individuals com el hip-hop, les arts marcials i el golf entres altres, a través de jocs adaptats.

Les escoles que assistiran a les jornades d’iniciació esportiva són: Catalunya, Ciutat d'Alba, Collserola, Gerbert d'Orlhac, Grup Obert, Joan Maragall, la Floresta, L'Olivera, Pi d'en Xandri, Pins del Vallès, Pureza de Maria, Santa Isabel i Turó de Can Matas.

La participació en les quatre edicions que s'han dut a terme ha oscil·lat entre els 60 i els 80 nens i nenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.