El Gimnàstica Sant Cugat afronta la 2a fase de la Copa d'Espanya d'estètica


  • Comparteix:

El Gimnàstica Sant Cugat Esportiu, l'any passat al Campionat d'Espanya d'estètica

El Gimnàstica Sant Cugat Esportiu, l'any passat al Campionat d'Espanya d'estètica

El Club Gimàstica Sant Cugat Esportiu participarà aquest cap de setmana amb tres conjunts, dos júniors i un infantil, a la segona fase de la Copa d'Espanya de conjunts d'estètica. El club santcugatenc desplaça 26 gimnastes a San Javier, Múrcia, amb l'objectiu de fer podi en categoria júnior i classificar-se entre els cinc primers en infantils.

Per a les infantils serà la seva primera participació a la Copa d'Espanya. En canvi, per a algunes de les júniors la competició té bons records ja que l'any passat van aconseguir la tercera plaça. El president del Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu, Toni Molina, considera que les més petites estan preparades per fer un bon paper i aposta perquè un dels equips grans pugi al podi.

Toni Molina

Les infantils són un equip jove que pot estar entre els quatre o cinc primers i un dels equips júnior confiem que puguin estar al podi o a prop.


En categoria infantil competiran set clubs, dos d'ells catalans. En júniors ho faran 10 equips, dos d'ells del Gimnàstica Sant Cugat. Dissabte al matí tindran lloc els entrenaments oficials i a la tarda començarà la competició i diumenge al matí es disputaran les finals de totes les categories, infantil, júnior i sènior.

El Gimnàstica Sant Cugat Esportiu no va poder disputar la primera fase, que va tenir lloc el novembre, però sí que te previst anar a la tercera fase de la Copa que es farà a Igualada del 6 al 8 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.