El cicle de xerrades 'Esport i Educació', nova proposta de l'EMD i el Qbasket


  • Comparteix:

Xavier Gavaldà, vocal d'Esports de l'EMD, i Quique Sánchez, president del Qbasket SC

Xavier Gavaldà, vocal d'Esports de l'EMD, i Quique Sánchez, president del Qbasket SC

L'EMD de Valldoreix i el Qbasket Sant Cugat organitzen un cicle de xerrades sota el títol 'Esport i Educació' adreçat a esportistes, tècnics i famílies. La primera de les quatre sessions, a càrrec del coach esportiu i president del club, Quique Sánchez, tindrà lloc dijous de la setmana que ve a la sala de plens de l'EMD a les set de la tarda i tractarà sobre el 'Rol d'equip, gestió de la pròpia autoestima'.

Aquesta nova col·laboració entre l'administració de Valldoreix i el Qbasket Sant Cugat respon a la voluntat de l'EMD de continuar apostant per l'esport, com afirma el vocal d'Esports, Xavier Gavaldà.

Xavier Gavaldà

L'EMD vol potenciar l'esport en el jovent i aquest cicle de xerrades els pot ajudar en el seu desenvolupament.


Les xerrades abordaran diferents aspectes, tant tècnics com de comportament, al voltant del món de l'esport amb el propòsit d'arribar a tots els col·lectius, com explica el president de l'entitat, Quique Sánchez.

Quique Sanchez

Intentem vincular la vida del club i l'esportiva amb les famílies amb quatre xerrades que puguin interessar tothom.


La segona xerrada, prevista per al 17 de març, anirà a càrrec de l'entrenador del Qbasket Sant Cugat Jordi Bargalló que parlarà sobre 'Equip i aprenentatge. Com evolucinar en grup'. Les dues últimes xerrades se centraran en el comportament dels pares. El coach esportiu Pere Garcia tractarà el 'Lideratge per pares i entrenadors' el 14 de maig i Richi Serrés tancarà el cicle l'11 de juny amb la xerrada 'Pautes i idees per a pares i mares per millorar l'experiència esportiva dels nostres fills'. Totes les xerrades tindràn lloc a la sala de plens de l'EMD de Valldoreix a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.