La Secretaria General de l'Esport fa costat a la Carta Ètica de SantCugatCreix


  • Comparteix:

Ivan Tibau, amb els membres directius de Sant Cugat Creix / Font: Sant Cugat Creix

Ivan Tibau, amb els membres directius de Sant Cugat Creix / Font: Sant Cugat Creix

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, fa costat a la Carta Ètica presentada per SantCugatCreix i assegura en declaracions a Cugat.cat que l'entitat comptarà amb el seu suport per consolidar la proposta. Tibau ha apuntat que es tracta d'una iniciativa 'molt encertada', un model 'pioner' al país 'que pot ser exportable a altres zones de Catalunya'.

El màxim organisme institucional de l'esport català va poder examinar la carta, de la qual el secretari general, Ivan Tibau, va extreure conclusions molt positives. Tibau assegura que el text està molt ben construït i que, en aquest sentit, l'organisme que dirigeix donarà ple suport a qualsevol iniciativa que SantCugatCreix dugui a terme. Tot plegat, diu, per ajudar a millorar els comportaments als espais esportius.

Ivan Tibau

Està molt ben formalitzada i nosaltres estarem al costat de les iniciatives que ajuden a millorar el comportament als espais esportius.


Tibau creu que el fet de treballar de manera conjunta i unir esforços són elements d'un model encertat a dia d'avui, una fórmula inexistent fins ara a Catalunya i que pot suposar un exemple per a altres poblacions.

Ivan Tibau

Posar en conjunt coneixements i propostes, racionalitzar recursos. És un model que no existeix arreu, tot això ajudar a tirar endavant projectes i noves maneres de fer.


El secretari general de l'Esport s'ha mostrat convençut de les possibilitats d'èxit de SantCugatCreix i ha felicitat els seus membres pel que considera un projecte 'd'emprenedoria'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.