Els clubs santcugatencs donen suport al manifest de la UFEC

Cartell promocional del manifest / Font: Sortimaguanyar.cat

Altres

Publicat el 19/mar/15 per Joan Garcia

L'associació esportiva SantCugatCreix i l'Handbol Sant Cugat, defensen el manifest elaborat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) on lamenten els greuges que pateix l'esport català davant les darreres mesures del govern espanyol. Les dues entitats creuen que regularitzar el personal dels clubs, tal com recullen les modificacions, fa inviable el futur de l'esport amateur.

El Club Rugby Sant Cugat, el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Club Voleibol Sant Cugat s'han adherit al manifest de la UFEC que es llegirà aquest dijous al Poliesportiu Estació del Nord de Barcelona i que ha recollit més de 7.500 signatures. Sota el lema 'Sortim a guanyar', diferents personalitats formaran un mosaic d'una gran targeta vermella en contra d'aquestes mesures legislatives que amenacen la viabilitat de l'esport català.

L'associació SantCugatCreix mostra el seu suport a la iniciativa. El president de la plataforma, Albert Salarich, destaca que cal ser més comprensiu amb la realitat de l'esport català.

Albert Salarich

Estem en un moment de canvi per a les entitat, però no d'una manera tan dràstica.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Handbol Sant Cugat creu que la regularització del personal tècnic perjudicarà l'economia dels clubs. El president del club, Davide Bonaccini, creu que aquesta debilita les entitats.

Davide Bonaccini

Les despeses s'incrementaran per als clubs si es regularitza el personal tècnic. Així és mot difícil tirar endavant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Federacions, clubs, consells esportius i simpatitzants de l'esport han donat suport a aquesta iniciativa.