Domini britànic en els individuals per tancar l'Europeu de Boccia a Sant Cugat


  • Comparteix:

Domini britànic en els individuals de l'Europeu de Boccia per a paralítics cerebrals disputat al Pav 3 de la Rambla del Celler que han servit de cloenda als quatre dies de competició. Nigel Murray en BC2, Jacob Thomas en BC3 i Keiran Sterr en BC4 han estat els dominadors britànics en tres de les quatre categories. El grec Panagiotis Soulanis s'ha endut l'altre títol en BC1 en un torneig que ha aplegat més de 130 esportistes de 26 països.

L'últim dia de competició de l'Europeu de Boccia ha servit per tancar el torneig i per demostrar que en categoria individual els britànics no tenen rival. Només en categoria BC1 hi ha hagut diferència en el guanyador que ha estat el grec Panagiotis Soulanis, que ha superat el portuguès Antonio Marques. En BC2 la final era entre els britànics Joshua Rowe i Nigel Murray i se l'ha endut el segon, un dels referents i favorits de la boccia. En BC3, en una de les finals més emocionants i la que ha trigat més estona en concloure, el britànic Jacob Thomas ha superat el portuguès Armando Costa. Per últim, el triplet britànic l'ha aconseguit Keiran Sterr, que ha guanyat l'eslovac Robert Durkovic.

El president de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i director del torneig, Carles Muñoz, destaca que estan molt satisfets amb el torneig i amb l'acollida que ha tingut a Sant Cugat.

Carles Muñoz

Sant Cugat ens accepta amb els braços oberts i ens ajuden en tot. Fer aquí un campionat és perfecte.




En parelles els guanyadors havien estat Grècia i Eslovàquia i en equips la Gran Bretanya ha estat la vencedora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.