La Cursa d'Orientació arriba amb novetats diumenge de la setmana que ve


  • Comparteix:

La Cursa d'Orientació arriba diumenge de la setmana que ve tant en modalitat escolar com la popular amb sortida i arribada al Turó de Can Mates. La cursa, que cada edició incrementa el nombre participants, presenta enguany com a novetats dues activitats paral·leles per als nens i nenes, a més d'estar dins del 'Sant Cugat Experience' i de l'activitat 'Penja't una medalla' promoguda per la Diputació de Barcelona.

La cursa escolar, que arriba a la 17a edició, es la que més participants aplega i és oberta a nens i nenes nascuts entre 1996 i 2008. Els prebenjamins desenvoluparan la prova amb un dels seus pares, mentre que la resta aniran seguint el circuit per completar una distància de 1.300 metres els més petits a 3.000 els juvenils. L'any passat van participar-hi 630 persones.

Pel que fa a la cursa popular, que arriba a la 26a edició, a l'anterior prova van participar una trentena d'adults en un circuit del Parc de Can Mates que acollirà per tercer any la Cursa d'Orientació organitzada pel Club Senglar Orientació i l'Ajuntament a través de l'OMET.

El director tècnic del Club Senglar Orientació, Lluís Ollora, creu que és la cursa escolar més nombrosa de tot l'Estat espanyol.

Lluís Ollora

A nivell estatal, no hi ha una participació tan alta a nivell escolar.


El director de l'OMET, Xavier Requeno, creu que l'augment constant de participació fa d'aquest esport un referent a la nostra ciutat.

Xavier Requeno

El dia abans es farà un entrenament específic per tothom que vulgui entrenar-se en un esport que a Sant Cugat és un referent com demostra la participació.


La prova es desenvoluparà de deu del matí a dues de la tarda i correspon a la final local en categoria escolar. També hi haurà un circuit adaptat a persones amb cadira de rodes. Les inscripcions es poden fer a través d'Omet.santcugat.cat i Senglaro.cat fins dimecres de la setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.