La Cursa d'Orientació bat el rècord d'inscripció i s'apropa al miler

La Cursa d'Orientació segueix batent rècords d'inscripció

Altres

Publicat el 24/abr/15 per Dani Aguilà

La Cursa d'Orientació torna a batre el rècord d'inscripció i s'apropa al miler, amb 955 inscrits en categoria popular, prop del doble respecte l'any passat. La cita donarà el tret de sortida a les deu del matí amb sortida i arribada al Turó de Can Mates. La cursa forma part del programa d'activitats del 'Sant Cugat Experience' i del projecte 'Penja't una medalla', aquest segon promogut per la Diputació de Barcelona.

La cursa escolar arriba a la 17a edició, amb un increment d'inscripcions respecte l'edició anterior de quasi el doble. En total, 955 inscrits repartits en 12 categories, des de prebenjamí a juvenil. Les categories amb més inscrits és la prebenjamí masculí, amb 149, seguida de la benjamí masculí, amb 136, l'aleví femení, amb 122, i la prebenjamí femení, amb 120.

Els prebenjamins desenvoluparan la prova amb un dels seus pares, mentre que la resta aniran seguint el circuit per completar una distància de 1.300 metres, els més petits a 3.000, els juvenils. La cursa popular compta amb 12 inscripcions fins ara, una xifra menor a la de l'any passat. Tot plegat, en una cursa organitzada pel Club Senglar Orientació i l'Ajuntament a través de l'Oficina Muncipal d'Esport per a Tothom (OMET).