El Futures Trofeu Internacional Vila de Valldoreix torna més solidari que mai

Riba, Puig, Tizón i Pradell amb el cartell de la 9è Futures Trofeu Internacional Vila de Valldoreix

Altres

Publicat el 6/mai/15 per Carme Reverte

El 9è Futures Trofeu Internacional Vila de Valldoreix es posa en marxa aquest dissabte a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix amb la participació de 64 tennistes en la fase prèvia. El torneig, que concedeix punts per al rànquing ATP, està dotat amb 10.000 dòlars en premis. Aquesta edició també servirà per col·laborar amb l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) amb la recaptació de diners a través de les diferents activitats que s'han previst per diumenge de la setmana que ve, dia de la final.

Els jugadors que se citen des d'aquest dissabte en aquest torneig ho fan amb el principal l'objectiu de sumar punts per pujar en el rànquing i poder accedir a torneigs de més importància o bé començar a puntuar a la classificació. Dels 64 que disputaran la fase prèvia, només vuit accediran a la fase final, que començarà dimarts vinent amb la participació de 32 tennistes. Aquests vuit es trobaran amb 18 jugadors que han accedit directament al quadre final, quatre que ho fan per invitació i dos més per invitacions especials de la federació internacional.

El torneig compta entre els participants amb nou jugadors que es troben entre el 200 i el 500 del rànquing ATP i un ampli ventall de nacionalitats, que com explica el president del CE Valldoreix, Joan Carles Pradell, garanteix el caràcter internacional de la cita.

Joan Carles Pradell

Enguany hi ha participants que vénen de 20 països. Per tant la presència internacional està molt garantida.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El club ha volgut que l'edició d'enguany tingui un caire solidari i ha organitzat per al dia de la final la jornada 'Un ace al càncer' en què es farà un torneig de tennis i pàdel, una classe baby tennis, un torneig juvenil de dobles, clínics i a més hi haurà inflables. Per al torneig benèfic cal inscriure-s'hi al preu de 10 euros. Tot el recaptat es destinarà a la lluita contra el càncer. El president de l'EMD Valldoreix, Josep Puig, ha posat l'accent en la vessant solidària del torneig.

Josep Puig

És una prova que porta el nom de Vila de Valldoreix, patrocinem aquest trofeu. En el mateix torneig es fa una recapció de diners per l'Associació Catalana contra el Càncer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més, també es farà una recollida d'aliments que es destinaran al Banc dels Aliments.

A l'acte de presentació que s'ha fet aquest dimecres a l'EMD Valldoreix també ha assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha remarcat que el Futures 'ofereix als tennistes la possibilitat de créixer'.