Els Casals d'Estiu del CE Valldoreix es renoven per millorar les inscripcions


  • Comparteix:

Una imatge de la presentació

Una imatge de la presentació

El CE Valldoreix renova l'oferta d'activitats d'estiu amb l'objectiu d'augmentar els inscrits respecte a l'any passat. El club ha presentat aquest dimecres les estades, que cobreixen tant als més petits, amb activitats més variades, com als que busquin estades de tecnificació en tennis, pàdel, natació sincronitzada i futbol. A l'acte, hi han assistit els responsables dels campus de tecnificació: l'extennista Francis Roig, la nedadora Gemma Mengual i Paula Eyheraguibel, directora de la secció de pàdel i vuit vegades campiona del món.

L'entitat vol reforçar aquest any l'oferta de tecnificació en totes les disciplines i per això ha apostat per la col·laboració amb esportistes de referència. A l'apartat de tennis, Francis Roig, membre de l'equip tècnic de Rafa Nadal i director de Barcelona Total Tennis, ha assegurat a la presentació que la principal novetat a les estades de tennis serà la seva 'major implicació en el dia a dia dels cursos intensius'.

La 2a edició de l'estada de natació sincronitzada, coordinada per Gemma Mengual, ampliarà una setmana la seva durada i també s'allargarà mitja hora més cada dia. Tot i que mantindrà l'estructura de l'edició de l'any passat, també incorporarà algunes activitats complementàries, com ara tallers d'interpretació, estiraments i coreografies.

Gemma Mengual

Ho agafo amb molta il·lusió i ganes que vinguin moltes nenes. És un esport que gaudeixen molt de l'estiu.


Pel què fa al pàdel, Paula Eheraguibel, directora de la secció, ha posat molt èmfasi en la seva arribada a la tecnificació dels participants a l'estada. Mitjançant treball a la pista i sessions de vídeo, l'equip tècnic del club ajudarà els nens a millorar el seu joc. Estarà obert a nens a partir de 10 anys, tot i que els interessats hauran de fer una prova de nivell.

Paula Eyheraguibel

Ens enfoquem als nois d'alt nivell per treballar tàctica, tècnica i físic. Volem gravar-los per avaluar-los i veure els errors. La idea és transmetre la nostra experiència competitiva.


Aquesta aposta per la tecnificació, però, no deixa de banda el casal d'estiu tradicional. Per això, el club també segueix amb el seu Campus Esportiu i de Lleure, que incorpora tot tipus d'activitats esportives, excursions i tallers per a nens a partir de 3 anys.

El Campus Esportiu i de Lleure començarà el 22 de juny i les activitats de tecnificació, a partir del 29 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.