Sant Cugat Creix vol exportar el model de la Carta Ètica a Europa


  • Comparteix:

Eloi Rovira, Miquel Martínez i Albert Salarich, d'esquerra a dreta

Eloi Rovira, Miquel Martínez i Albert Salarich, d'esquerra a dreta

L'associació esportiva Sant Cugat Creix, formada pel Club Rugby Sant Cugat, el Volei Sant Cugat i el Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha presentat la Carta Ètica de l'esport santcugatenc al programa Erasmus de la Comissió Europea. L'Ajuntament com a coordinador del projecte, Sant Cugat Creix com a creador de la Carta Ètica i diferents socis internacionals coneixeran a l'octubre si reben la subvenció per poder exportar el model santcugatenc a àmbiteuropeu.

L'escola italiana de volei Anderlini, l'Iserlhonr alemany d'hoquei patins, el Leicester anglès i les Universitats de Leicester i de Rennes són els socis d'aquesta iniciativa que vol promoure els valors en el món de l'esport. El president de Sant Cugat Creix, Albert Salarich, destaca que aquest projecte impulsa Sant Cugat com a centre dels valors en el món esportiu.

Albert Salarich

És un projecte molt potent. Des de Sant Cugat serem el motor d'aquesta iniciativa.


La Carta Ètica va ser creada fa un any amb els clubs creadors de Sant Cugat Creix i ara mateix ja hi ha tres entitats adherides, el Junior, el Mira-sol Baco i el Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu, i l'empresa de lleure Paidos. Els clubs que formen part d'aquest projecte són els transmissors d'aquests valors a través dels entrenadors que han rebut diferents formacions. A partir del setembre, els pares de les diferents entitats també coneixeran aquest projecte en diferents xerrades.

La jornada d'adhesió central de la Carta Ètica arribarà dimarts de la setmana vinent a partir de les set de la tarda al Celler Cooperatiu amb la presència de diferents representants de l'Ajuntament, la Generalitat, i les diferents entitats del projecte. El psicòleg esportiu del CAR, Pep Marí, i el director de l'escola del Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, seran els ponents de la xerrada 'Entrenant els valors'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.