Marta Marrero dirigirà l'Escola Augusta Padel que obrirà les portes l'1 de juliol


  • Comparteix:

L'Augusta Padel obrirà les seves portes l'1 de juliol i incorpora la jugadora Marta Marrero com a directora de l'escola. La instal·lació, que serà oberta a tothom i funcionarà pel mètode pay&play ('pagar per jugar'), tindrà 11 pistes, una amb capacitat per a 300 espectadors i quatre d'elles cobertes. L'Augusta Padel acollirà al novembre la Barcelona Challenger by Kaos, prova corresponent al World Padel Tour.

La instal·lació, que ara per ara està en obres, té prevista la seva obertura l'1 de juliol. El complex tindrà 11 pistes de pàdel oficials seguint la normativa del World Padel Tour (WPT). A més hi haurà un botiga oficial i el Restaurant Brau, dirigit pel xef Marc Roca, amb capacitat per a 95 persones.

El director general de l'Augusta Padel, Jorge Knuth, afirma que la instal·lació servirà per donar servei a molta gent que vol practicar pàdel i que fins ara no tenia la possibilitat de fer-ho amb aquesta modalitat pay&play.

Jorge Knuth

Vam veure l'oportunitat de fer un club de pàdel en aquests terrenys, en la modalitat de pay&play.


La jugadora professional del WPT resident a Sant Cugat Marta Marrero serà l'encarregada de dirigir l'Escola Augusta de Pàdel amb Juan Luis Blanco com a coordinador. Una escola que vol formar nous jugadors i que aquests arribin a competir de manera federada, segons Marrero.

Marta Marrero

Des de la federació catalana s'està fent un bon treball de base i s'ha de seguir aquesta linia. Volem crear equips de competició i interclubs.


A la presentació, hi ha assistit també el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernández, el director esportiu de l'Augusta Padel, Joan Muro, i el director d'expansió del World Padel Tour, Luis Torres. Precisament Torres ha anunciat que l'Augusta Padel serà la seu del 2 al 8 de novembre de la Barcelona Challenger by Kaos, prova del World Padel Tour i que aplegarà les 10 millors parelles del circuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.