Els STQlimpics acomiaden la temporada amb l'entrega de trofeus i medalles

Altres

Publicat el 11/jun/15 per Pedro Miserachs

L'edició dels STQlimpics 2015 ha tancat les seves portes amb la disputa de la jornada de bàsquet i l'entrega de medalles i trofeus als participants. És una edició en la qual han pres part els usuaris d'ASDI, GURU, Residència Sant Medir, Aspasur Valldoreix i del Taller Jeroni de Moragas, amb la col·laboració de l'Ajuntament, el Club Muntanyenc Sant Cugat i la Unió Esportiva Sant Cugat.

Després de les disputes de les competicions d'atletisme i boccia, la tercera jornada ha estat dedicada al bàsquet. És un esport que cada dijous els usuaris dels diferents tallers practiquen i entrenen durant la temporada a les instal·lacions d'Aspasur de Valldoriex.

Des dels centres participants valoren aquestes activitats com una manera d'afavorir les relacions interpersonals entre els usuaris, a més de fomentar la pràctica de l'esport, tal com explica la responsable del taller Jeroni de Moragas, Marian Vázquez.

Marian Vázquez

Una manera de facilitar les relacions entre ells és gràcies a l'esport. Amb l'esport afavorim la inclusió i les relacions socials.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Des de l'Ajuntament, la tinent d'alcade de Serveis a la Ciutadania en funcions, Susanna Pellicer, creu que enguany s'ha fet una bona feina, però sempre estan oberts a canvis que suposin millores.

Susanna Pellicer

Cadascú amb les seves capacitats fa el que pot, uns més o menys. Nosaltres estem oberts a novetats per l'any vinent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'entrega de trofeus també ha assistit la presidenta de la Unió Esportiva Sant Cugat, Mònica Mateu.