L'acte d'adhesió oficial a la Carta Ètica del SantCugatCreix es posposa


  • Comparteix:

La impossibilitat d'assistència per agendes de l'alcaldessa, Mercè Conesa ,i del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, a l'acte d'adhesió a la Carta Ètica de l'associació SantCugatCreix ha obligat a posposar-la a una data encara per determinar. El centenar d'assistents al Celler Cooperatiu han presenciat una xerrada del psicòleg esportiu del CAR, Pep Marí, titulada 'Els valors s'entrenen' i les primeres paraules del nou regidor d'Esports, Eloi Rovira.

A l'acte oficial d'adhesió a la Carta Ètica de l'associació SantCugatCreix, hi han assistit els tres clubs que l'han signat: el Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu, el Junior FC i el CFU Mira-sol Baco. A més, estaven convocats l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el secretari general de l'Esport, que tot i no poder assistir-hi per agenda han donat el vist-i-plau a la Carta Ètica.

El president de SantCugatCreix, Albert Salarich, explica per què han decidit posposar per a un altre dia l'acte d'adhesió.

Albert Salarich

Volíem fer visible aquesta adhesió amb Mercè Conesa i Ivan Tibau, però no han pogut venir. Enteníem que un acte com aquest s'havia de posposar i fer-ho conjunt en una altre ocasió.


A l'acte han assistit també representants dels clubs integrants del SantCugatCreix, és a dir del Club Rugby Sant Cugat, del Patí Hoquei Club Sant Cugat i del Voleibol Sant Cugat, a més dels altres clubs signants de la Carta Ètica. A més, hi han participat la tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, i el regidor d'Esports, Eloi Rovira, que ha estrenat el nou càrrec.

Eloi Rovira

Em fa molta il·lusió estrenar-me com a regidor d'Esports en un acte del SantCugatCreix perquè he pogut seguir tot el procès.


Els assistents al Celler Cooperatiu han pogut escoltar les xerrades del psicòleg esportiu del SantCugatCreix, Albert Casorran, i del psicòleg esportiu del CAR, Pep Marí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.