La 3a edició de la Cursa Moonrace del CAR aposta per la solidaritat


  • Comparteix:

La 3a edició de la cursa Moonarace que organitza el CAR de Sant Cugat es disputarà el 2 de juliol amb sortida i arribada a les pistes del centre esportiu amb un recorregut de 7,5 quilòmetres. La principal novetat és que un euro de cada inscripció es destinarà a la Fundació Privada Sant Medir, que treballa amb discapacitats intel·lectuals.

La 3a edició de la Cursa Moonrace, que es corre amb lluna plena, ha donat el tret de sortida amb la presentació oficial. El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, acompanyat de l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha presidit l'acte.

Les inscripcions s'han de formalitzar al web Car.edu i tenen un cost de 16 euros amb regal de samarreta i un plat de fideua en finalitzar la cursa. L'organitzador de la Moonrace, Lluís Capdevila, destaca la festa de l'esport que es viurà el 2 de juliol.

Lluís Capdevila

Aquesta cursa vol ser una festa per a tots els participants.


L'organització espera superar el miler de participants de l'anterior edició. La cursa recorrerà els carrers més emblemàtics de Sant Cugat amb el Monestir com a centre destacat. El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, lloa el caràcter urbà de la Moonrace.

Ivan Tibau

És una cursa magnífica que ens serveix per fer esport.


La cursa segueix apostant per la vessant solidària i un euro de cada inscripció es destinarà a la Fundació Privada Sant Medir, que treballa amb discapacitats intel·lectuals. L'alcaldessa, Mercè Conesa, es mostra satisfeta perquè el CAR organitzi la Moonrace.

Mercè Conesa

La cursa dóna suport a una iniciativa solidària i això és molt lloable.


El temps de la cursa serà controlat pel xip que tindrà cada participant.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.