El Trofeu Sant Cugat de Patinatge artístic acull més participants que el darrer any

Avui, 8 hores | Pav 2 (Rambla del Celler)


  • Comparteix:

Trofeu Sant Cugat de Patinatge Artístic 2015

Trofeu Sant Cugat de Patinatge Artístic 2015

L'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat celebra per segon any consecutiu el Trofeu Sant Cugat de Patinatge Artístic durant la Festa Major de Sant Cugat al pav 2 de la Rambla del Celler. A la cita s'esperen gairebé 300 participants de 15 clubs, que disputaran el torneig en 26 categories diferents. L'Escola de Patinatge de Sant Cugat participa amb 80 patinadors.

La directora de l'Escola de Patinatge, Cristina Muñoz, pensa que les seves patinadores estan molt ben preparades per aconseguir victòries.


Cristina Muñoz

Volem aconseguir algun podi. No conec els altres participants però les meves patinadores estan molt ben preparades. A més, és l'únic cop a l'any que poden patinar a casa.



Tot i que el darrer any des de l'Escola de Patinatge Artístic s'ha demanat celebrar el Trofeu Sant Cugat fora de dates de la Festa Major, la petició no s'ha acceptat per manca d'espai on desenvolupar el torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.