Els polítics sentencien amb contundència el partit 'Alguna pregunta menys?'

La foto de família de després del partit

Els polítics s'han endut amb contundència (8-3) l'enfrontament de Festa Major contra l'equip de periodistes, en la 10a edició del torneig 'Alguna pregunta menys'. La primera meitat ha acabat amb certa igualtat, amb només dos gols d'avantatge del conjunt format per les forces polítiques de la ciutat, però al segon temps s'ha trencat el matx amb dos gols d'Aldo Ciprián i els periodistes ja no hi han pogut fer res. Els polítics agafen distància i sumen sis victòries per quatre dels periodistes.

L'enfrontament ha començat protagonitzat per la qualitat de Carlos Morató, de C's, que ha culminat els seus bons primers minuts amb el gol que ha obert la llauna. Eloi Rovira, regidor d'Esports, ha fet el segon i semblava encarrilar el triomf dels polítics. No obstant això, Martí González ha fet reaccionar l'equip de periodistes amb gran qualitat individual i ha anotat dos gols per situar l'empat. Als minuts finals del primer temps, l'efectivitat ha arribat a les botes de Jordi Puigneró, que amb dues dianes ha col·locat el 4 a 2 al descans.

Al segon temps, malgrat la incorporació d'un dels líders de l'equip de periodistes al partit, Joan Garcia, han estat els rivals els que han agafat un marge ja insalvable a través de la corpulència d'Aldo Ciprian, que ha fet el cinquè i el sisè per als seus. Malgrat els intents de remuntada dels periodistes, la diferència ha estat massa gran i s'ha acabat imposant el conjunt de polítics per cinc gols de diferència (8-3).