Pol Pla deixa el Rugby Sant Cugat i fitxa pel FC Barcelona


  • Comparteix:

Pol Pla, tercer jugador del Rugby Sant Cugat que marxa al FC Barcelona

Pol Pla, tercer jugador del Rugby Sant Cugat que marxa al FC Barcelona

El santcugatenc Pol Pla deixa el Rugby Sant Cugat i s'incorpora al FC Barcelona de Divisió d'Honor, segons ha pogut saber Cugat.cat. Pla es converteix així en el segon jugador que recorre aquest camí aquest estiu, després que Bruno Granell ja fitxés pel Barça a finals de juliol. Els blaugrana, botxins de l'ascens dels santcugatencs a Divisió d'Honor les dues darreres temporades, comptaran amb tres exjugadors del Rugby Sant Cugat: Pla, Granell i Joan Losada, que va marxar del club santcugatenc en direcció al Barça fa una temporada.

Format al planter del Rugby Sant Cugat, Pol Pla ha decidit tastar la màxima categoria del rugbi estatal, competició que no ha pogut assolir amb l'entitat santcugatenca malgrat disputar durant les tres darreres temporades la fase d'ascens. En les dues darreres oportunitats ha estat precisament el FC Barcelona qui ha privat l'ascens als de Sant Cugat. A la temporada 2013/14 va ser a la final de la Divisió d'Honor B, i el passat curs en l'última eliminatòria, de permanència per al Barça i d'ascens per als santcugatencs.

El tres quarts santcugatenc repeteix el camí marcat per Joan Losada l'estiu passat i que també ha decidit emprendre Bruno Granell enguany. La posició del Barça a Divisió d'Honor, on competirà per segon curs, ha obert una possibilitat més enllà de la Santboiana entre els jugadors destacats del rugbi català per competir a la millor competició estatal. Tot plegat, en un atrafegat estiu per a Pla, que va ser convocat per primera vegada amb la selecció espanyola absoluta de rugbi seven aquest juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.