Pahisa busca un rècord amb 'handbike' a les maratons de Berlín i Nova York


  • Comparteix:

Joan Pahisa amb la seva handbike / Foto: Joaquim Bonaventura

Joan Pahisa amb la seva handbike / Foto: Joaquim Bonaventura

Joan Pahisa ha aconseguit els diners necessaris per comprar una 'handbike' i participar així a les maratons de Berlín i Nova York de l'any vinent. Pahisa vol convertir-se en la primera persona de talla baixa que completa aquestes dues curses amb una bicicleta de mans.

Pahisa necessitava 8.000 euros per comprar una 'handbike' feta a mida i participar en aquestes proves. Finalment ho ha aconseguit gràcies a la col·laboració de la Fundació Telefónica i empreses particulars. Ja fa unes setmanes que roda amb la 'handbike' i està seguint un pla específic de preparació amb entrenaments tres o quatre dies per setmana o participacions en proves com el Triatló de València, on ha rodat durant 20 quilòmetres.

Pahisa vol competir en les mítiques maratons de Berlín i Nova York, però enguany no pot fer-ho. Primer perquè ha de córrer abans una altra marató i tenir una marca de referència i perquè el període d'inscripció ja està tancat. Malgrat haver aconseguit la 'handbike', continua buscant nous patrocinadors que l'ajudin a pagar les despeses dels desplaçaments.

L'esportista santcugatenc creu que arribarà justet per poder participar amb garanties d'acabar les dues maratons.

Joan Pahisa

La idea si podem és participar l'any que ve, però els calendaris són ajustats i no sabem si hi arribarem a temps. Encara no estic preparat per fer una marató sencera.


El diumenge 4 d'octubre, Pahisa continuarà amb la seva preparació amb la 'handbike' a la Mitja Marató de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.