Sant Cugat serà un referent en ètica esportiva a través del programa E4S


  • Comparteix:

Presentació del projecte europeu E4S, de SantCugatCreix

Presentació del projecte europeu E4S, de SantCugatCreix

El projecte Ethics Four Sport (E4S) de l'associació esportiva SantCugatCreix vol convertir la nostra ciutat en un referent ètic europeu. E4S ha rebut una subvenció de la Unió Europea de 396.000 euros per desenvolupar, implantar i mesurar la Carta Ètica de SantCugatCreix en dos anys. L'Ajuntament és el coordinador del projecte que aglutina un club alemany, un britànic, un italià i les universitats de Rennes i Leicester.

Sant Cugat Creix va presentar a la Unió Europea al juny la Carta Ètica per optar a una subvenció del programa Erasmus Plus destinada a projectes de valors esportius. L'organisme europeu ha valorat el programa santcugatenc com el setè millor de les 40 propostes presentades. El Barwell anglès, l'Iserlohn alemany, l'Amderlini italià, la Universitat de Rennes i la de Leicester són els socis europeus de l'associació santcugatenca que treballaran conjuntament aquest projecte.

Una aplicació informàtica servirà per fer el seguiment i la implantació de la Carta Ètica a la ciutat. El president de SantCugatCreix, Albert Salarich, destaca que el document és obert i que ha de servir per potenciar els valors de l'esport santcugatenc.

Albert Salarich

La Carta Ètica és un document obert que ens ajudarà a tots.


Els membres que integren la Carta Ètica del SantCugatCreix són el Volei Sant Cugat, el Club Rugby Sant Cugat, el Patí Hoquei, el Junior, el Mira-sol Baco, el Gimàstica Sant Cugat Esportiu, la UESC i la Fundació Paidós. La primera acció que es farà serà una reunió a la nostra ciutat amb tots els socis europeus del projecte en una data per determinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.