La Transcollserola de BTT bat el rècord de participants amb 360 ciclistes


  • Comparteix:

La 8a edició de la Transcollserola BTT, organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat, bat el rècord de participants amb 360 ciclistes. Pedro Torres, Javier Salamero i Àngel Marco han creuat junts la línia d'arribada amb un temps de dues hores i 30 minuts.

El parc de la Pollancreda ha tornat a acollir la Transcollserola de BTT amb un nou rècord d'inscrits, 400. Una matinal freda que no ha frenat els ciclistes que primerament havien de fer cua per actualitzar el seu GPS, després recollir el dorsal i preparar-se per a la sortida.

Una de les atraccions ha estat veure Javier Salamero, actual campió del món i europeu de BTT màster. La sortida, prevista per a les vuit, s'ha fet esperar fins a dos quarts de nou per les inscripcions que s'han formalitzat a última hora.

Els participants s'han situat a la línia de sortida, però abans s'ha fet un minut de silenci per les víctimes de París. Finalment el regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha tallat la cinta per donar el tret de sortida.

360 ciclistes han sortit per completar dos recorreguts, el llarg de 62 quilòmetres i el curt de 25.

La cursa s'ha disputat per asfalt la majoria del recorregut amb pujades i baixades com el tram de la Floresta. El traçat s'ha fet més exigent quan ha entrat a Collserola amb pujades i baixades.

Pedro Torres, Javier Salamero i Àngel Marco han creuat la línia d'arribada amb un temps de dues hores i 30 minuts. Salamero es mostra satisfet per arribar amb els tres companys d'equip a la recta final.

Javier Salamero

Volíem arribar els tres companys d'equip junts.


La cursa ha arribat al màxim històric de participants i és el segon any que el traçat s'ha de fer amb GPS. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, ressalta la bona feina que fa el club en aquesta cursa.

Rafa Robledo

La cursa es consolida cada edició i estem fent bé les coses.


Els ciclistes que han acabat la cursa han recuperat forces amb un entrepà i també amb sessions de massatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.