Ferrero: 'El tennis espanyol manté un alt nivell i amb referents importants'

Juan Carlos Ferrero a l'Augusta Pàdel

Altres

Publicat el 17/nov/15 per Joan Garcia

L'extennista Juan Carlos Ferrero creu que l'estat del tennis espanyol continua en bona forma, tot i que no s'han aconseguit triomfs destacats en els dos últims anys. Ferrero ha disputat la fase prèvia del World Pàdel Tour a l'Augusta Pàdel de Sant cugat on ha quedat eliminat. El tennista valencià també ha destacat que el 'boom' del pàdel és normal perquè és un esport que 'enganxa' a la gent.


MIRA-HO A CUGAT TV

Juan Carlos Ferrero s'ha convertit en una de les atraccions de la fase prèvia del World Pàdel Tour de la categoria Challenger que es disputa fins diumenge a les instal·lacions de l'Augusta Pàdel a la Guinardera. Ferrero ja fa més d'un any que juga a pàdel i s'ha quedat amb la mel als llavis després de quedar-se a les portes de la fase final.

El d'Ontinyent ha repassat l'actualitat del tennis espanyol i destaca el bon estat de forma, però la falta de triomfs destacats dels darrers anys.

Juan Carlos Ferrero

Tenim bons tennistes i jugadors que disputaran el Màsters.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ferrero és el director de la seva acadèmia i lloa la feina que fan aquests centres amb els joves tennistes. L'extennista ha guanyat 16 títols ATP durant la seva carrera i un Roland Garros.