35 equips disputen el torneig Fundació Eric Abidal a la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Vuit equips del Futbol Sala Sant Cugat participen al torneig Eric Abidal / Font: Futbol Sala Sant Cugat

Vuit equips del Futbol Sala Sant Cugat participen al torneig Eric Abidal / Font: Futbol Sala Sant Cugat

35 equips de futbol sala dividits en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet disputen entre dissabte i diumenge la 1a edició del torneig de la Fundació Eric Abidal a la ZEM de la Rambla del Celler amb la col·laboració del Futbol Sala Sant Cugat. La recaptació de les inscripcions anirà destinada a una beca per a la investigació de la Unitat de Patologia Hepàtica de l'Hospital de la Vall d'Hebron

El Futbol Sala Sant Cugat, amb vuit equips, el Mira-sol i la Penya Blaugrana Sant Cugat, amb dos, i l'Olímpyc Floresta, el Sant Cugat Esport, el Junior i l'Escola Europa, amb un, seran els representants locals en aquest torneig.

El Rivas Futsal madrileny, l'Oxford d'Anglaterra, l'Esparreguera, Ripollet, les Corts, Montcada, Sant Andreu, Eixample, Marfil Santa Coloma i Escola de Futbol Sala Jordi Torras integren el cartell de participants. Les categories del torneig seran benjamí amb nou conjunts, aleví amb 10, infantil amb vuit i cadet amb vuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.