Els Premis Esport en Marxa reconeixen el treball de l'esport santcugatenc


  • Comparteix:

Miquel Martínez ha rebut el premi a tota una trajectòria

Miquel Martínez ha rebut el premi a tota una trajectòria

La 19a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzada per Cugat.cat, ha servit per reconèixer la feina feta per clubs i esportistes de la nostra ciutat l'última temporada amb els valors com a principals artífexs dels triomfs. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha presidit la cerimònia, que ha comptat amb més de 200 assistents.



Els Premis Esport en Marxa han aplegat representants dels diferents clubs, esportistes, entitats i personalitats polítiques de la ciutat. Un total de nou guardons s'han repartit en diferents categories d'entre els quals destaquen el de millor esportista per a l'atleta Didac Planas, subcampió d'Espanya absolut de perxa i cinquè a l'Europeu sub 21, el de millor projecció exterior per al futbolista santcugatenc del Nàpols, David López, o el de tota una trajectòria a l'expresident del DSV-Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez,

El director accidental de Cugat.cat, Joan Miquel Fernández, ressalta la gran qualitat existent a l'esport santcugatenc.

Joan Miquel Fernández

S'ha de seguir potenciant l'esport i aquests premis reconeixent el treball dels esportistes.


L'alcaldesssa, Mercè Conesa, destaca la feina esportiva i també de valors dels clubs de la ciutat.

Mercè Conesa

Els clubs potencien la transmissió de valors i això és molt important per a la nostra ciutat.


Durant la cerminònia s'ha sortejat entre els assistents una samarreta del FC Barcelona signada per l'exjugador Eric Abidal i cinc forfaits per anar esquiar a la Molina. La cita ha estat amenitzada per l'actuació del grup Veus de Gospel. El director del CAR, Carles Combarros, així com representants dels diferents grups municipals del consistori santcugatenc han assistit a l'acte. L'Ajuntament, el CAR i el setmanari 'Diari de Sant Cugat' han estat els col·laboradors de l'acte i Freixenet ha patrocinat aquesta 19a edició dels Premis Esport en Marxa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.