La Canicross de les Planes se suma a les activitats que col·laboren amb la Marató


  • Comparteix:

Imatge de la primera edició / Font: Canicross.es

Imatge de la primera edició / Font: Canicross.es

La 2a edició de la Canicross de les Planes fomenta la seva vessant solidària i destinarà part de les inscripcions de la categoria popular a la Marató de TV3. La cita es dividirà en la competició federada, que forma part de la Lliga Catalana de Canicross i que donarà el tret de sortida a tres quarts de nou amb més de 50 corredors, i la popular, que pretén apropar la disciplina a la ciutadania i que començarà a les deu. El punt de trobada serà el Restaurant Can Cortés.

El club AEM, amb la col·laboració de Family Can i l'Ajuntament de Sant Cugat, torna a dur a terme aquesta prova en què es recorren 7,9 quilòmetres pel Parc de Collserola amb la companyia d'un gos. A l'edició de l'any passat es van aplegar 60 corredors. La competició serà puntuable per la Lliga Catalana de la disciplina, que organitza la Federació Catalana d'Esports d'Hivern.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.