Sant Cugat es postula com a subseu dels Roller Games Barcelona del 2019

El patinatge en línia, una de les modalitats dels Roller Games / Font: Summasports.com

Altres

Publicat el 15/des/15 per Joan Garcia

Sant Cugat opta a ser subseu dels World Roller Games, les considerades olimpiades dels esports sobre rodes, que es disputaran a Barcelona al 2019. L'Ajuntament treballa per acollir entrenaments i partits de qualsevol disciplina d'aquesta competició. L'hoquei patins i el patinatge, dues de les disciplines esportives arrelades a la ciutat, són les preferències del consistori.

Els World Roller Games són iniciativa de la Federació Internacional de Patinatge. La cita reuneix els millors esportistes de les modalitats d'hoquei patins, patinatge artístic, patinatge de velocitat, hoquei en línia, freestyle, roller derbi, descens en línia, descens i skateboarding. Segons les previsions de l'organització, la competició reunirà esportistes de 116 països, 4.500 esportistes i 1.500 entrenadors.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, confirma que s'ha fet la petició perquè Sant Cugat sigui subseu dels World Roller Games.

Eloi Rovira

Sant Cugat es postula per ser subseu dels Roller Games amb entitats com el Patí Hoquei o l'Escola de Patinatge artístic que treballen amb esports sobre rodes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La ciutat xinesa d'Haining acollirà la 1a edició dels World Roller Games al 2017. Inicialment, Barcelona havia d'acollir aquesta edició, però es va ajornar la disputa a Barcelona fins al 2019 per tenir més temps per organitzar la cita.