La Coordinadora organitzarà una jornada d'intercanvi esportiu al 2016


  • Comparteix:

Última reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives d'aquest 2015

Última reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives d'aquest 2015

La Coordinadora d'Entitats Esportives organitzarà l'any vinent una jornada d'intercanvi esportiu entre els 17 clubs que integren la plataforma esportiva. En aquesta proposta, diferents esportistes practicaran altres modalitats en una iniciativa que tindrà el suport de l'Ajuntament. Aquest ha estat un dels punts destacats de la darrera reunió d'aquest any de la Coordinadora.

La Coordinadora d'Entitats Esportives ha fet balanç de la reunió mantinguda amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, fa una setmana. La plataforma esportiva ha demanat més col·laboració i participació en els projectes d'equipaments esportius de futur de la ciutat i també més implicació de l'Ajuntament en els projectes formatius i socials dels clubs. Conesa ha pres nota de les diferents peticions, segons la presidenta de la Coordinadora, Mònica Mateu.

Mateu també ha explicat que l'alcaldessa volia que la plataforma organitzés una jornada d'intercanvi esportiu entre clubs.

Mònica Mateu

En aquesta jornada volem que tots els esportistes practiquin altres modalitats.


La Coordinadora també té com a objectiu potenciar la comunicació a les xarxes socials i la imatge de la plataforma a través de tanques publicitàries a les diferents instal·lacions esportives. 10 de les 17 entitats han assistit a la darrera reunió de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.