La Sant Silvestre i l'Ajuntament se citen a finals de mes per renovar el seu acord


  • Comparteix:

La Sant Silvestre Barcelonesa i l'Ajuntament s'han citat a finals de mes per renovar el vincle que els uneix des de fa sis anys. Enguany ha vençut l'acord que es va signar fa quatre anys, i totes dues parts han assegurat que la renovació es durà a terme sense problemes. Aquesta benentesa s'ha mostrat durant l'entrega de premis de la cursa, que s'ha fet aquest divendres a l'ajuntament.

Després de sis anys de bona relació i amb una aposta consolidada durant aquestes sis edicions, l'organitzador de la cursa, Domingo López, ha assegurat que la durada de l'acord serà tan llarg com l'Ajuntament desitgi, i ha lloat de nou el bon tracte de la ciutat amb la competició.

Domingo López

Això depèn del que digui l'Ajuntament. Per a nosaltres encatats que fos per més. Que diuen quatre, quatre, que diuen 20, 20.


En un mateix sentit, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha manifestat que la relació amb la ciutadani és excel·lent i que això motiva la renovació. Rovira ha dit que la intenció de l'Ajuntament és que el nou vincle sigi per a tot el mandat.

Eloi Rovira

Estem molt contents, esperem fer públic l'acord de renovació en breu. Intentarem tancar-lo fins a 2019.


L'entrega de premis

La 17a edició de la cursa ha posat definitivament el punt final aquest divendres amb l'entrega dels premis que no eren els destinats als tres primers classificats en homes i dones. Els situats entre la quarta i la 25a posició en categoria masculina i femenina, els tres primers de les categories A, B, C, D i E, els millors locals, els més joves i els ja tradicionals guardons de disfresses individuals i grupals han rebut tota mena de premis: des de sabatilles esportives fins a pernils, passant per embotits i polseres QR. A més, s'ha fet entrega dels 1.502 euros recaptats per a la lluita contra el cèncer, que ha recollit la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.