El King Barcelona Racing Team segueix apostant pel valldoreixenc Javier Salamero com a cap de files


  • Comparteix:

El King Barcelona Racing Team aposta de nou pel ciclista valldoreixenc Javier Salamero com a cap de files per a la temporada 2016, que l'equip ha presentat aquest dijous al Vita Entrepreneurship Center. El King Barcelona torna a marcar-se uns objectius ambiciosos, entre els quals destaca reeditar el Campionat del Món de Cross Country, que Salamero es va endur l'agost passat a Andorra. L'equip, que tindrà 14 corredors per enguany, ha dut a terme incorporacions que fan augmentar el seu nivell.

Salamero tornarà a participar en les principals cites continentals de diferents modalitats: en olímpica, on participarà al Campionat del Món a Itàlia, marató, ultramarató, resistència i carretera. Més enllà del valldoreixenc, dues de les noves bicicletes de l'equip seran les que optin a assolir medalles: Àngel Marco i Jordi Prieto. A més, l'entitat inicia una política de planter amb la incorporació d'un ciclista de categoria aleví i un altre de categoria sub 23.

El director esportiu del King Barcelona Racing Team, Ferran Espel, remarca la gran varietat de possibilitats i disciplines de l'equip.

Ferran Espel

Des del clàssic, el cross country, multivolta, i després marató i ultramarató, que requereixen resistència, mentalitat, psicologia. Són duríssimes.


Durant la presentació s'ha aprofitat per recordar els èxits assolits durant el 2015, agrair la tasca dels patrocinadors i recordar les diferents fórmules d'esponsorització del conjunt ciclista: la lona, marca silver, marca gold i marca premium. Aquestes tres últimes inclouen sortides amb membres de l'equip per a treballadors i directius de les empreses patrocinadores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.