La 18a Cursa d'Orientació arribarà dissabte de la setmana vinent amb un nou sistema d'inscripció


  • Comparteix:

Les curses d'orientació tenen un gran seguiment a Sant Cugat

Les curses d'orientació tenen un gran seguiment a Sant Cugat

La Cursa d'Orientació arriba dissabte de la setmana vinent i incorpora un nou sistema d'inscripció telemàtica, similar al del Cros Ciutat de Sant Cugat. La iniciativa mantindrà la mateixa estructura i es disputarà als voltants de l'escola Turó de Can Mates, entre les deu del matí i les dues del migdia. Aquest any, s'ha ampliat el nombre de targetes electròniques per al control dels temps dels participants.

La cursa escolar arriba a la 18a edició, és la que més participants aplega a tot l'Estat i està oberta a nens i nenes nascuts entre 1997 i 2009. Els prebenjamins podran participar a la prova amb un dels seus pares, mentre que la resta anirà seguint el circuit per completar uns recorreguts que adapten la llargada a l'edat dels participants, des dels 1.300 metres fins als 3.000. Per als nascuts abans de 1997, es disputarà la 27a cursa popular d'orientació. També hi haurà un circuit adaptat a persones amb cadira de rodes.

Per primera vegada, les inscripcions es faran només per internet, tant a les categories infantils com a la cursa popular. El termini per formalitzar-les acaba el dimecres 9 de març. El dia 10 es faran públics els horaris de sortida.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, destaca que la Cursa d'Orientació és un acte molt important per a la ciutat.

Eloi Rovira

Encaixa molt en el nostre model, relacionat amb infants i famílies en un espai verd. A més, amb el Senglar Orientació hi donem un plus de qualitat.


L'any passat, la prova va registrar més de 800 inscrits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.