El CE Valldoreix acull de nou les millors raquetes estatals en edat aleví i infantil en el Torneig Rafa Nadal Tour


  • Comparteix:

Els guanyadors de l'any passat

Els guanyadors de l'any passat

El Club Esportiu Valldoreix reunirà de nou els millors tennistes de l'Estat espanyol en edat aleví i infantil en el Torneig Rafa Nadal Tour, que es disputarà per tercer any a les instal·lacions valldoreixenques entre el 18 i el 27 de març. El campionat forma part del circuit que duu el nom del tennista manacorí, en el qual també hi ha els Campionats d'Espanya sub 12 i sub 14. L'organització espera al voltant de 600 participants.

Les pistes del CE Valldoreix s'ompliran de les millors raquetes joves estatals, amb una previsió de nombre de tennistes que ha obligat a allargar el Torneig Rafa Nadal Tour fins a nou dies. El director del torneig, Roger Badia, assegura que l'objectiu del campionat és mantenir l'alt nombre i nivell de participants dels anys anteriors i que els socis del club gaudeixin de bon tennis.

Roger Badia

Assolir l'èxit tant en nombre de participants com de nivell dels darrers anys és el nostre objectiu principal. Volem que els socis es trobin a gust.


Es tracta de la tercera estació del Torneig Rafa Nadal Tour 2016. Els dos primers campionats es van disputar a Barcelona, al Real Club de Tenis Barcelona, i a Sevilla, a l'Asociación Recreativa Río Grande.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.