El júnior de la UE Sant Cugat vol certificar la permančncia matemŕtica a Preferent


  • Comparteix:

La plantilla del júnior 1 de la UESC / Font: UESC

La plantilla del júnior 1 de la UESC / Font: UESC

El júnior 1 de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) espera certificar la permančncia directa a Preferent en un tram final de temporada d'infart. Els santcugatencs es troben empatats a triomfs i derrotes al capdavant del grup B amb Platges de Mataró i Club Bŕsquet l'Hospitalet B. El líder de la competició al final de la fase regular serŕ el que mantingui la categoria de manera directa.

Després d'un canvi d'entrenador a mitja temporada, amb la marxa de Cesc Senpau al primer equip i l'arribada de Jordi Balaguer, la UESC lluita per mantenir la millor categoria de formació catalana, una Preferent en quč els de Sant Cugat es troben entre els millors conjunts del segon esglaó, la Preferent B. Tot plegat, amb tres jornades finals farcides d'emoció.

La UESC torna de Setmana Santa per veure's les cares amb el quart, el Lleida, que és lluny, a quatre partits. Una jornada clau tenint en compte que un quart d'hora abans de la disputa del matx dels de Balaguer, a tres quarts d'onze, els seus dos rivals directes per al lideratge s'enfrontaran entre sí: Platges de Mataró i l'Hospitalet B.

Si els vermell-i-negres fan els deures i sumen el triomf davant l'equip lleidetŕ prendran marge sobre un dels dos conjunts, i repetiran com a locals a la següent jornada, on viuran un partit decisiu: la visita, precisament, de l'Hospitalet B al pav 1. Els vermell-i-negres acabaran la lliga a la pista de l'actual cuer, el Grup Barna A, amb un escenari que dependrŕ d'aquests enfrontaments directes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.