La 10a edició del torneig Futures BTT-Vila de Valdoreix aposta per la internacionalització


  • Comparteix:

La 10 a edició del Futures BTT Tennis-Trofeu Internacional Vila de Valldoreix continua l'aposta per la internacionalització amb la presència de tennistes vinguts de tot el món. El torneig es disputa en categoria masculina tant individual com dobles entre aquest dissabte i diumenge de la setmana vinent a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix. El torneig serveix perquè els joves tennistes sumin punts del rànquing de l'ATP amb 10.000 dòlars en premis.

Els tennistes favorits són el francès Maxim Chazal, 234 de l'ATP, i el brasiler Fernando Romboli, número 346. L'EMD de Valldoreix dóna suport econòmic des de fa quatre edicions. El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, destaca que és molt important per a l'entitat acollir un torneig Futures durant 10 edicions.

Joan Carles Pradell

Pocs clubs a Catalunya poden consolidar un Futures a nivell econòmic.


La final de dobles serà divendres de la setmana vinent a les dues de la tarda i la individual, diumenge de la setmana que ve a dos quarts d'onze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.