El Club d'Empreses SantCugatCreix aplega una quarantena de socis i patrocinadors

Altres

Publicat el 10/mai/16 per Pedro Miserachs

L'associació SantCugatCreix ha presentat aquest dimarts la seva xarxa de patrocinadors i ha donat el tret de sortida al Club d'Empreses de l'entitat. El president de l'associació, Albert Salarich, ha destacat la importància per al futur de poder comptar amb aquests socis i patrocinadors que ajuden a portar a terme tots els projectes del SantCugatCreix.

Més d'una cinquantena de persones s'han donat cita en la presentació del Club d'Empreses SantCugatCreix. A més de presentar els projectes de l'entitat i tot els que han fet fins el moment, s'han mostrat les linies de patrocini que l'associació planteja a les empreses, que van des dels 30.000 euros dels socis protectors, passant pels 5.000 dels socis patrocinadors, als 2.500 dels socis empresa i als 300 dels socis amics, a més d'altres formes de col·laboració.

El president del SantCugatCreix, Albert Salarich, destaca que són agents molt importants per al futur de l'associació.

Albert Salarich

Els diners els necessitem per portar a la pràctica coses com la Carta Ètica. L'ajut d'aquestes empreses és l'afegit que necessitem els club per poder funcionar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un total de 35 empreses formen part d'aquest club, més els quatre socis protectors que té l'associació (l'Ajuntament de Sant Cugat, Esade Creapolis, el CAR de Sant Cugat i Sant Cugat Empresarial). Precisament el president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, ha explicat que la gran potencialitat de SantCugatCreix els ha mogut a apostar per ells en forma de patrocini.

Joan Franquesa

Penso que serem pioners amb aquest model de gestió i unió entre esport i empresa. Crec que d'aquí a uns anys en parlarà molta gent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'acte han assistit també l'alcaldessa, Mercè Conesa, altres regidors i els representants del quatre clubs del SantCugatCreix.