La 4a edició dels StQlímpics reuneix una cinquantena de participants en la prova de petanca


  • Comparteix:

La segona prova de la 4a edició dels StQlímpics ha reunit aquest dijous prop de 50 participants al Parc de la Pollancreda per competir en la disciplina de petanca. Els centres Residència GURU Valldoreix, ASDI Sant Cugat, Taller Jeroni de Moragas, Centre Ocupacional ASPASUR Valldoreix i Centre Sant Medir han disputat una cita que ha tingut la col·laboració del grup de petanca Casal d'Avis de Valldoreix i del Club Petanca Sant Cugat Atlètic.

Els participants de la prova han pogut posar en pràctica l'aprenentatge dut a terme en els entrenaments durant la temporada a càrrec del Casal d'Avis de Valldoreix. La petanca arriba després de la primera jornada del StQlímpics, dedicada a l'atletisme, i una setmana abans que conclogui el campionat amb una jornada de bàsquet.

És una iniciativa organitzada per la Taula per a Persones amb Discapacitat de Sant Cugat que espera continuar creixent, com apunta la tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer.

Susanna Pellicer

Ampliem i millorem. Això és una feina en què es treballa durant tot l'any. Cada any quan acabem una edició mirem les coses que es poden millorar.


La jornada s'ha disputat a les pistes del Club Petanca Sant Cugat Atlètic. El punt final del dia ha estat l'entrega de copes i medalles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.