Comença la construcció del pavelló de la Guinardera

Les obres ja han començat

Altres

Publicat el 3/jun/16 per Dani Aguilà

Les obres de construcció del pavelló de la Guinardera han donat el tret de sortida aquesta setmana, amb la previsió que estiguin enllestides d'aquí a 16 mesos. La nova instal·lació oferirà tres pistes en posició transversal, la mateixa disposició del pav 3 de la Rambla del Celler, i estarà ubicada al costat de la pista d'atletisme i el camp de rugbi.

El rectangle esportiu serà de 53x32 metres i tindrà una graderia amb capacitat per a 300 persones assegudes i quatre places per a persones amb mobilitat reduïda. A més, s'urbanitzarà l'entorn immediat del pavelló, superfície que sumarà 6.750 metres quadrats. L'accés al nou pavelló es podrà dur a terme des de l'actual recepció i també des de l'exterior.

El pressupost de l'obra és de 3,2 milions d'euros. La seva direcció ha estat adjudicada a Basterrechea-Tejada Arquitectes SLP i Ferran Pelegrina i Associats SLP, que formen la UTE DF Pavelló Esportiu La Guinardera. El projecte ha estat redactat per l'equip 080 Arquitectura SLP, mentre que els treballs els duran a terne les empreses Arcadi Pla SA i Constructora Calaf SAU, que componen la UTE Pavelló La Guinardera.