La UESC de tennis taula incopora Sergi Martínez del Falcons i Jose Martín de l'Esparreguera


  • Comparteix:

Sergi Martínez és un dels dos fitxatges de la UESC de tennis taula / Font: Sergi Martínez

Sergi Martínez és un dels dos fitxatges de la UESC de tennis taula / Font: Sergi Martínez

El primer equip de la UESC de tennis taula incorpora Sergi Martínez del Falcons de Sabadell i Jose Martín de l'Esparreguera que substitueixen les marxes d'Àlvaro Barreneche i Adri López. Martínez és un jugador que ha jugat a Divisió d'Honor i que aquesta temporada ha guanyat la lliga amb el Falcons. Els santcugatencs iniciaran la lliga el primer cap de setmana d'octubre.

La UESC va patir fins a la darrera jornada de lliga per mantenir-se a Primera Nacional i per a la nova temporada es vol evitar aquesta situació. Josep Anton i Enric Bosch segueixen a l'entitat i es potencia l'equip amb l'arribada de Sergi Martínez, un dels jugadors destacats del panorama català i amb experiència a Divisió d'Honor amb el Falcons de Sabadell. L'altre fitxatge és Jose Martín de l'Esparreguera, equip que va lluitar amb la UESC per mantenir la categoria,


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.