El olímpics santcugatencs ja estan amb la mirada posada a Río de Janeiro


  • Comparteix:

Pol Pla, a la fila de sota el primer per l'esquerra, amb la selecció / Foto: Ferugby

Pol Pla, a la fila de sota el primer per l'esquerra, amb la selecció / Foto: Ferugby

Sant Cugat viurà els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro amb la mirada posada en els sis esportistes de la ciutat presents en la cita que comença aquest divendres i finalitza el 21 d'agost. Pol Pla i Bàrbara Pla en rugbi, Gemma Mengual, en sincronitzada, Èrika Villaécija en natació i Carlota Petchamé i Cristina Guinea en hoquei herba, intentaran sumar medalles per a l'equip espanyol.

Els germans Pol i Bàrbara Pla entraran en la història dels Jocs Olímpics en debutar en aquesta cita en la mateixa edició en què aquest esport s'ha convertit en olímpic. La selecció masculina de Pol Pla, on també figura l'exjugador del Rugby Sant Cugat Joan Losada, es veurà les cares amb Sudàfrica, Austràlia i França, mentre que la seva germana ho farà també amb França, Kenia i Nova Zelanda.

Pel que fa a la natació, en sincronitzada podrem veure a Gemma Mengual, amb dues plates a Pequín 2008, i Èrika Villaécija en la disciplina de '10 quilòmetres aigües obertes' en els que seran els seus quarts Jocs Olímpics.

En hoquei herba, Carlota Petchamé i Cristina Guinea, aquesta última fins ara jugadora del Junior, estaran a Rio de Janeiro amb l'estatal d'hoquei herba. En la fase de grups es veuran les cares contra Holanda, Nova Zelanda, Alemanya i Corea del Sud.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.