El somni a Rio de Pol Pla i el rugbi7 acaba amb un desè lloc


  • Comparteix:

Pla, durant un dels partits disputats a Rio / Foto: LaLiga4Sports

Pla, durant un dels partits disputats a Rio / Foto: LaLiga4Sports

El debut olímpic del rugbi a 7 espanyol, amb el santcugatenc Pol Pla, ha finalitzat aquest dijous amb un desè lloc en la classificació. La disputa per la novena posició no ha estat possible en favor dels Estats Units que ha passat per davant dels 'lleons' (24-12) en un partit molt intens. Pots escoltar la crònica que Pol Pla ha fet a Cugat.cat des de Rio sobre la seva participació.

ESCOLTA-HO

La final per optar al novè lloc ha estat molt igualada durant el primer quart, tot i que abans del descans la velocitat en carrera de Isles ha tocat els vermells. L'estatunidenc també ha fet mal a la segona part de l'enfrontament, que ha tingut una notable intervenció d'Ángel López.

Tot i la victòria davant Kènia (14-12), l'aventura olímpica dels de 'Tiki' Inchausti ha estat marcada per la derrota. El combinat espanyol ha guanyat només un dels cinc partits disputats.

A més de la final contra els Estats Units, el set espanyol va iniciar els jocs amb tres derrotes consecutives: Sud-Àfrica (24-0), Austràlia (26-12) i França (26-5).

Pla diu, però, que el triomf sobre els kenians ha demostrat que tenen el nivell suficient per competir al més alt nivell.

Pol Pla

La victòria contra Kènia va ser bo per demostrar que tot i no estar a les World Series tenim un nivell per estar-hi. Demostrar que no ens hem jugat les dues últimes posicions dels Jocs.


Rio 2016 ha estat el retorn del rugbi a les Olimpíades després de 92 anys. Pol Pla diu que el retorn d'aquest esport com a modalitat olímpica ha tingut molt bona acollida.

Pol Pla

Ens hagués agradat ser novens, però ens queda un molt bon gust de boca. Estar a la primera edició del rugbi a 7 ha estat molt bé, és una modalitat que tindrà molt futur.


El rugbi seven masculí de Pol Pla ha quedat fora del medaller en aquests Jocs i tampoc no s'ha fet amb el diploma, que era l'objectiu. Més sort ha tingut el combinat femení, amb la seva germana Bàrbara, que s'ha alçat amb la setena posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.