Neix el torneig de pàdel ZEO per conscienciar les empreses per lluitar contra el canvi climàtic


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Lluís Riba, Joan Carles Pradell, Josep Maria Riba i Roger Badia

D'esquerra a dreta, Lluís Riba, Joan Carles Pradell, Josep Maria Riba i Roger Badia

El primer torneig de pàdel Inter-empreses Zero Emissions Objective (ZEO) arriba el 26 de novembre al CE Valldoreix de dos quarts de deu del matí a dos quarts de tres de la tarda amb la intenció de conscienciar a les empreses per lluitar contra el canvi climàtic. Les empreses participants han d'acreditar que tenen una política mediambiental activa, requisit indispensable per participar-hi.

Els organitzadors del torneig, Sponsoring Maracanà i XL Group, esperen la participació d'unes 12 empreses i al voltant d'una seixantena de jugadors. Durant el torneig també es farà la presentació del moviment social Zero Emissions Objective (ZEO) que lluita contra el canvi climàtic.

El director d'Sponsoring Maracanà i impulsor del torneig, Josep Maria Riba, destaca la importància que les empreses tinguin polítiques mediambientals.

Josep Maria Riba

És un requisit indispensable que les empreses tinguin un protocol mediambiental. En aquest cas el CE Valldoreix ha revisat darrerament la seva política en aquest aspecte i podria ser un exemple.


Les empreses han de presentar un mínim de quatre jugadors i un màxim de sis, en categoria masculina, femenina i mitxa. Els guanyadors rebran un lot de productes ecològics i entraran en el sorteig d'una bicicleta elèctrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.