L'Escuderia Montjuďc mostra la seva histňria en una exposició a Superwagen de Sant Cugat

Altres

Publicat el 1/des/16 per Pedro Miserachs

Una vintena d'expilots de l'Escuderia Montjuďc, que va competir fins a finals dels 70, s'ha reunit en un dinar en el museu dedicat al pilot Joan Fernández situat a les instal·lacions de Superwagen a Sant Cugat. El museu aplega un recull de fotografies de Joan Fernández en les quals s'explica la seva histňria, els trofeus conquerits en les diferents proves que va disputar i dos prototips de dos cotxes que havia conduďt durant la seva estada a l'Escuderia Montjuďc.

L'Escuderia Montjuďc es va fundar en el 1968 i va comtar amb pilots com Joan Fernández, vint vegades campió d'Espanya i que va arribar a aconseguir un cinquč lloc amb l'escuderia en el circuit de Le Mans. Fernández, va competir des dels 17 anys, primer en motociclisme amb Montesa i després va canviar a l'automobilisme. Va ser copilot de Salvador Fŕbregas per a després començar una exitosa carrera en la qual va guanyar tot tipus de curses a l'Estat espanyol i també per Europa, tal com explica el mateix Joan Fernández.

Joan Fernández

Vaig córrer per a la Montesa i després en automobilisme amb el Salvador Fŕbregas. Vam fundar l'Escuderia Montjuďc i vam tenir molts čxits.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El museu de la Fundació de l'Escuderia Montjuďc es pot visitar a la tercera planta del concessionari Superwagen a Sant Cugat del Vallčs.