Cugat.cat i la UESC s'uneixen per traslladar els valors esportius a la ciutadania


  • Comparteix:

Cugat.cat i la UESC potencien els valors amb una campanya multimèdia / Font: UESC

Cugat.cat i la UESC potencien els valors amb una campanya multimèdia / Font: UESC

Cugat.cat i la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) tornen a engegar la campanya 'Enganxa't als Valors', una iniciativa que trasllada els principis esportius de l'entitat a la ciutadania durant 12 mesos. El mitjà multimèdia serà l'encarregat de difondre a través dels seus múltiples canals multimèdia els diferents valors del club santcugatenc.

Des d'aquest gener i fins al desembre, Cugat.cat emetrà cada mes un valor esportiu de la UESC. L'entitat santcugatenca, a través dels entrenadors i amb missatges al pav 1 de la Rambla del Celler, ja treballa els valors amb els jugadors i jugadores. El club, que enguany celebra els 30 anys, ha volgut potenciar la campanya 'Enganxa't als Valors' a través de Cugat.cat.

La presidenta de la Fundació de la UESC, Sònia Guivernau, creu que aquesta col·laboració amb Cugat.cat potencia els valors de l'entitat a la ciutadania.

Sònia Guivernau

És una bona manera d'unir esforços i crec que Cugat.cat és un mitjà idoni per transmetre els valors de la UESC i de la Fundació.


La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, destaca que com a mitjà públic cal donar suport a iniciatives com la de la UESC.

Mònica Lablanca

Ens identifiquem amb els valors que la UESC impulsa amb la campanya.


La campanya 'Enganxa´t als Valors' també té el suport de la Fundació de la UESC i la col·laboració dels patrocinadors de l'entitat.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.