El futbol, el futbol sala, el rugbi i el volei santcugatenc tornen a la competició aquest cap de setmana


  • Comparteix:

El DSV-Volei Sant Cugat inicia l'any aquest dissabte davant el CV Barcelona / Font: Rfevb.es

El DSV-Volei Sant Cugat inicia l'any aquest dissabte davant el CV Barcelona / Font: Rfevb.es

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat, el Club Rugby Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat, l'Olímpyc Floresta, el Sant Cugat Esport i el Junior de futbol són els conjunts que inicien la competició aquest cap de setmana. Els sis equips afronten la primera jornada del 2017 després de més de l'aturada nadalenca.

Derbi per començar

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat inicia el 2017 amb el derbi català de la Superlliga davant el CV Barcelona aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda al pavelló de Valldoreix. Les de Rafa Ruiz inicien la segona volta de campionat després de tancar el 2016 amb el triomf davant l'Alcobendas. Partit especial per la santcugatenca Maria Sanchís que torna a la nostra ciutat amb el conjunt barceloní.

Retrobar-se amb el triomf

El SantCu inicia el 2017 al camp de l'Hermes aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda. Tots dos equips, nouvinguts a la categoria, necessiten sumar punts amb urgència per sortir de la zona baixa del grup 1 de la Primera Catalana. I el Junior també juga dissabte, a dos quarts de set de la tarda, quan rebrà el Martorell. Els locals volen tornar a guanyar després de dues jornades sense fer-ho.

Tornar a endollar-se

El Rugby Sant Cugat suma més de 21 dies sense competir. Els d'Arturo Trenzano van quedar-se sense jugar a València la darrera jornada pel fort temporal que va sacsejar terres valencianes. Els santcugatencs reben aquest dissabte a les quatre de la tarda la Santboiana B.

Cara i creu

L'Olímpyc Floresta visita Manresa aquest dissabte a un quart de set de la tarda i vol allargar el bon moment amb la cinquena victòria consecutiva al grup 3 de Segona B. El Futbol Sala Sant Cugat vol tornar al camí de la victòria després de tancar el 2016 amb derrota davant el Montsant. Els de Jaime Martínez visiten aquest diumenge el Pineda a dos quarts d'una del migdia a pista maresmenca.

La resta d'equips, el 14 de gener

L'Handbol Sant Cugat, la UESC masculina i femenina de bàsquet i el Qbasket Sant Cugat, el Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí i femení iniciaran la competició el 14 de gener. El Junior masculí i femení d'hoquei herba allargaran les vacances fins el 19 de febrer.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.