Sedano (Barça): 'El porter de futbol sala ha de tenir una atenció més personalitzada als entrenaments'


  • Comparteix:

Una quarantena de nens i nenes vinguts de tot Catalunya han participat al Campus de porters Paco Sedano que s'ha disputat durant tres dies al pavelló de Can Llobet i que ha finalitzat aquest dimecres. El capità del Barça, Paco Sedano, ha destacat que els porters han de rebre una atenció més personalitzada als entrenaments.

El campus de porters Paco Sedano ja s'ha consolidat a la nostra ciutat després de tres edicions. El pavelló de la floresta ha acollit aquest campus que treballa específicament la millora i les diferents tècniques de porter. Sedano ha estat acompanyat de dos jugadors de l'equip blaugrana, Diego Quintela i Joselito i ha respost les diferents preguntes dels assistents. El capità del Barça creu que s'ha de prioritzar la millora dels entrenaments de porters.

Paco Sedano

Cal que l'entrenament de porters tingui una atenció més personalitzada.


Sedano suma més de 10 anys al FC Barcelona on ha guanyat dues copes d'europa, tres lligues i ha estat campió del món i dues vegades d'europa amb la selecció espanyola.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.