Maria Rosa Tamburini i el CTN Sant Cugat, nous candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Maria Rosa Tamburini, a la dreta, en una acció de la temporada passada

Maria Rosa Tamburini, a la dreta, en una acció de la temporada passada

La capitana del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Maria Rosa Tamburini, i el Club Tennis Natació Sant Cugat són les dues noves nominacions esportives als Premis Ciutat de Sant Cugat 2016. Aquestes candidatures se sumen a les dues nominacions d'esports que ja s'han anunciat, la d'Àlex Trullàs i la de la Unió Esportiva Sant Cugat. El període de votacions s'allargarà fins al 19 de febrer i la gala dels premis se celebrarà el 6 de març al Teatre-Auditori.


Club de Tennis Natació Sant Cugat

El Club de Tennis Natació Sant Cugat celebra enguany el seu 50è aniversari. Per celebrar-ho, ha organitzat un programa d'activitats que volen conservar i difondre la memòria col·lectiva al voltant del club, fomentar la cultura de l'esport i associar l'entitat a la ciutat. Entre ells destaca el Campionat de Catalunya absolut de clubs, que es va disputar a les instal·lacions del Natació el desembre passat.

Maria Rosa Tamburini

Tamburini fa més de 21 anys que juga al Patí Hoqueix Club Sant Cugat, i ha estat internacional amb la selecció espanyola i catalana. Des de fa 13 temporades és la capitana de l'equip. L'any 2016 l'equip va aconseguir la Copa Generalitat, la Supercopa Catalana i l'ascens a l'OK Lliga. Enguany, Tamburini no pot competir per la seva segona maternitat.

Unió Esportiva Sant Cugat

Club de bàsquet i tennis taula fundat fa 30 anys. En aquest club, la formació dels jugadors i les jugadores es basa en tres àmbits claus: l’esportiu, el formatiu i el social. La missió de la UESC és ajudar a formar persones a través de l’esport en nois i noies a partir de 12 anys i fins a edat sènior. En els darrers anys ha incorporat l’esport inclusiu amb els equips ASDI-UESC, StQlímpics i Dinamiks. Actualment, té 28 equips de bàsquet, 18 masculins i 10 femenins i 7 de tennis taula.

Àlex Trullàs

L'esportista és nominat per obtenir la plaça de subcampió de l'Estat espanyol de Boccia. Trullàs va guanyar la medalla de plata, en categoria individual, i la medalla d'or en categoria de parelles junt amb el seu company Vasile Agache, al campionat d'Espanya de Boccia, celebrat a Pinto el juny passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.