Rovira: 'Els clubs utilitzaran un únic equipament per millorar la logística interna de les entitats'


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, al plató de Cugat.cat

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, al plató de Cugat.cat

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la propera temporada tots els clubs tindran un equipament assignat per entrenar-se. D'aquesta manera es pretén millorar la logística interna de cada entitat.



Unificar equipaments
Amb l'entrada en funcionament del nou pavelló de la Guinardera, prevista per aquest setembre, la regidoria d'Esports vol que les entitats tinguin una instal·lació fixa per a entrenar-se i no hagin d'anar canviant d'equipament constantment. Rovira presentarà aquest nou mapa d'equipaments als clubs ben aviat i creu que serà una millora per a les entitats.

Eloi Rovira

La proposta va encaminada a la unificació d'esports per instal·lacions.


Complex Esportiu de Mira-sol
El Complex Esportiu de Mira-sol continua amb el projecte establert i està previst que en el darrer trimestre de l'any comencin les obres. Rovira no ha volgut definir quan estarà enllestida la primera fase del projecte amb la piscina coberta i l'edifici de serveis. El regidor d'Esports també ha avançat les millores per al camp de la ZEM de Mira-sol amb un nou mòdul de serveis que millori l'atenció al públic.

El fred al pavelló de Can Llobet
La regidoria d'Esports vol que el públic de Can Llobet no pateixi més fred. En aquest sentit, Rovira ha reconegut que la solució integral a la qüestió no està pressupostada per al 2017 però que s'intentarà utilitzar un sistema de calor que permeti l'escalfament de la zona de la graderia. Un arranjament d'un preu menor que es duria a terme sempre que hi hagi un romanent d'alguna de les partides que es troben dins dels pressupostos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.