Jaume Carreras agafa les regnes de la secció de pàdel del Club Tennis Natació per fer-la més competitiva


  • Comparteix:

Jaume Carreras, el segon començant per l'esquerra, amb el suport de la junta directiva del club

Jaume Carreras, el segon començant per l'esquerra, amb el suport de la junta directiva del club

El Club Tennis Natació Sant Cugat incorpora Jaume Carreras com a responsable de la secció de pàdel per potenciar el nivell competitiu de l'entitat. L'entrenador, que acumula més de 30 anys d'experiència a les espatlles en clubs com el Can Melich i el Club Tennis Manresa, s'incorporarà de forma completa a partir del setembre que ve per fer un salt qualitatiu i donar continuïtat a la base. La junta ha assegurat, a la presentació de Carreras, que era la passa endavant que es necessitava per seguir creixent com a club.

Actualment, al club hi ha 200 llicències de pàdel però no té cap equip de competició i l'objectiu de la junta directiva era dur algú capaç de fer un tomb a aquesta situació. Els 30 anys d'experiència a Can Melich i la bona feina al Club Tennis Manresa, on encara treballa, han estat la carta de presentació d'un Carreras que aterra a Sant Cugat al setembre a tots els efectes, tot i que ja se'l podrà veure pel club per començar a prendre contacte amb els socis.

Carreras, més enllà de fer-se càrrec de l'escola, on vol implementar una metodologia de treball i ensenyament que, diu, ja li ha funcionat en anterior clubs, serà l'encarregat dels campionats i dels diferents equips de la secció de pàdel. El nou responsable de la secció defineix el Natació com un referent a la zona i considera que hi pot aportar el seu gra de sorra per apujar-lo un esglaó.

Jaume Carreras

Per mi el club és un referent a la zona. Considero que puc aportar coses noves des de la branca de l'ensenyament.


Carreras ha assegurat que, tot i que col·labora amb altres centres, tindrà una ferma vinculació amb el club de cara a la seva incorporació completa al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.