Jaume Carreras agafa les regnes de la secció de pàdel del Club Tennis Natació per fer-la més competitiva

Jaume Carreras, el segon començant per l'esquerra, amb el suport de la junta directiva del club

Altres

Publicat el 23/feb/17 per Albert Diumenjó

El Club Tennis Natació Sant Cugat incorpora Jaume Carreras com a responsable de la secció de pàdel per potenciar el nivell competitiu de l'entitat. L'entrenador, que acumula més de 30 anys d'experiència a les espatlles en clubs com el Can Melich i el Club Tennis Manresa, s'incorporarà de forma completa a partir del setembre que ve per fer un salt qualitatiu i donar continuïtat a la base. La junta ha assegurat, a la presentació de Carreras, que era la passa endavant que es necessitava per seguir creixent com a club.

Actualment, al club hi ha 200 llicències de pàdel però no té cap equip de competició i l'objectiu de la junta directiva era dur algú capaç de fer un tomb a aquesta situació. Els 30 anys d'experiència a Can Melich i la bona feina al Club Tennis Manresa, on encara treballa, han estat la carta de presentació d'un Carreras que aterra a Sant Cugat al setembre a tots els efectes, tot i que ja se'l podrà veure pel club per començar a prendre contacte amb els socis.

Carreras, més enllà de fer-se càrrec de l'escola, on vol implementar una metodologia de treball i ensenyament que, diu, ja li ha funcionat en anterior clubs, serà l'encarregat dels campionats i dels diferents equips de la secció de pàdel. El nou responsable de la secció defineix el Natació com un referent a la zona i considera que hi pot aportar el seu gra de sorra per apujar-lo un esglaó.

Jaume Carreras

Per mi el club és un referent a la zona. Considero que puc aportar coses noves des de la branca de l'ensenyament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Carreras ha assegurat que, tot i que col·labora amb altres centres, tindrà una ferma vinculació amb el club de cara a la seva incorporació completa al setembre.