La Mitja Marató de Sant Cugat de 2018 serą Campionat de Catalunya

La Mitja Marató de 2018 serą Campionat de Catalunya / Font: Championchip

Altres

Publicat el 7/mar/17 per Joan Garcia

El president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas, ha avanēat a Cugat.cat que la Mitja Marató de Sant Cugat de 2018 serą Campionat de Catalunya. La cursa, encara sense data, estą prevista per a finals de setembre o principis d'octubre i reunirą els millors atletes d'aquesta modalitat. La competició estą organitzada per l'Ajuntament, el Club Tennis Natació Sant Cugat i el Club Muntanyenc Sant Cugat.

La 35a edició de la Mitja Marató serą Campionat de Catalunya després que la Federació Catalana hagi escollit la candidatura santcugatenca perquč aculli aquesta competició. La cursa repartirą premis en metąl·lic per als cinc primers classificats en categoria masculina i femenina. La Mitja Marató de Sant Cugat compleix els requisits exigits per l'ens federatiu: el circuit estą homologat a nivell federatiu, hi ha experičncia organitzativa i es dotarą de premis econņmics la competició.

El president de la federació catalana, Joan Villuendas, creu que Sant Cugat es mereix aquest reconeixement.

Joan Villuendas

Sant Cugat té una tradició atlčtica molt important i es mereix aquest Campionat de Catalunya.

Your browser doesnā€™t support HTML5 audio



Les principals figures de l'atletisme catalą participaran en aquesta competició que pot arribar als 3.000 participants. Villuendas creu que es veurą un espectacle atlčtic d'alt nivell.

Manel Gonzįlez

Els millors atletes catalans participaran en aquesta competició.

Your browser doesnā€™t support HTML5 audio



La cursa també serą Campionat de Catalunya de veterans i tindrą un recorregut de 21 quilņmetres. Empśries organitza aquest any el Catalą a finals d'aquest mes.